Facebook Paper downloaden in Nederland?

·         De app Facebook paper is alleen nog maar te downloaden in de Apple Store van de Verenigde Staten en dus niet in de Nederlandese Apple Store. Maar na een paar aanpassingen in uw Apple ID kunt ook u de Facebook Paper downloaden en heeft u de app als één van de eerste in Nederland. Volg onderstaande stappen om de Facebook Paper app te downloaden.

·         Open de appstore

·         Scroll naar benden tot u Apple Id ziet staan, tik hierop en kies voor toon Apple ID

·         Tik op Land/regio en kies voor “wijzig land of regio”

·         Scroll helemaal naar boven en kies United States

·         Tik op next

·         U dient akkoord te gaan met de voorwaarden. Tik op Agree en daarna nogmaals op agree

·         Nu zal er gevraagd worden om een “State”, “Zip” en “Phone” Vul deze in zoals op onderstaand plaatje. (zipcode en telefoonnummer zijn van Facebook zelf 🙂

·         tik op next

·         Als u bovenstaand juist heeft ingevuld ziet u “Congratulations” staan boven in uw scherm en tikt u op “Done”

U zoekt nu op “Paper stories from Facebook” De app is gratis te downloaden.

Facebook Paper app instellen

Nu u de Facebook Paper app heeft gedownload kunt u instellen welk nieuws u in uw overzicht wilt hebben. Als u de app opent krijgt u onderstaand overzicht te zien.

Tik op uw scherm en u komt bij onderstaand overzicht.

 

Zoals u ziet is het nieuws overzicht nog leeg. dit is het scherm waar u een overzicht krijgt van uw Facebook profiel. Slide met uw vinger over uw scherm van boven naar beneden. Als eerste keuze bovenaan ziet u uw profiel staan, tik hierop om deze toe te voegen.

Voor het toevoegen van een nieuws overzicht slide u nogmaals met uw vinger van boven naar beneden en kiest voor “Edit sections” Nadat u hierop heeft getikt ziet u onderstaand overzicht.

Aan de onderkant van uw scherm kunt u door de categorieën scrollen door met uw viner onder aan het scherm van rechts naar links te sliden. Heeft u een categorie gevonden die u bij uw overzicht wilt hebben? Tik dan op de categorie en houd deze vast en sleep deze naar boven. Bent u klaar met het toevoegen van uw categorieën? Tik dan op “Done” recht boven in uw scherm.

U bent nu weer terug bij het overzicht van uw profiel. Door met uw vinger over het scherm van recht naar links te sliden scrollt u door de toegevoegde nieuws categorieën. aan de onderkant van uw scherm staan een aantal artikelen. Door op een artikel te tikken kunt u een intro van het artikel lezen. Wilt u het hele artikel lezen? Slide dan met uw vinger van beneden naar boven over uw scherm. klaar met lezen? slide dan met uw vinger van boven naar beneden en u keert weer terug naar de intro van het artikel. Slide nogmaals met uw vinger over het scherm van boven naar beneden en uw keert weer terug in uw nieuws categorieën.